, , ,

Racó Cultural / Gastronòmic - El Cercle Cultura i Begudes

18.12.14

Quadre el cercle girona cultura i begudes

Aquests dies calen. Fa fredot. I no un fred normal, és d'aquells que travessen els porus epidèrmics i s'hi instal·len per fer-te pessigolles.

Doncs hem de trobar solució a això no? I com ho fem? CELEBRANT QUE ÉS DIJOUS. I que des de Racons us tornem a portar la proposta del millor dia de la setmana.

freedie mercury el cercle girona cultura begudes

Avui, anem a escalfar-nos tots junts a

interior el cercle girona cultura begudes

Aquest local es situa en un carrer molt concorregut, però pot passar fàcilment desapercebut si no parem atenció a què hi ha més enllà de la fatxada. 



El Cercle és un espai inundat de creativitat. Sembla que no hi pugui haver una cantonada sense que trobis algun element inspirador.

Llums decoració el cercle girona cultura begudes

bicicleta sostre decoració el cercle girona cultura begudes

Art als murs, exposicions, decoració surrealista, il·luminació onírica, i música... música de veritat. 

barra el cercle girona cultura begudes

És un espai perfecte per a combinar els teus pensaments amb un bon ambient, i per desfer-te de les tensions rutinàries. Sol o no sol.

decoració sostre angel el cercle girona cultura begudes

mural ull el cercle girona cultura begudes


El Cercle no només acull experiències estàtiques, sinó que compta amb un espai i un petit escenari on es programen activitats diverses. Jam sessions, concerts, recitals...

escenari el cercle girona cultura begudes

Però a més a més, dins d'aquesta dinàmica, s'està a punt d'estrenar una iniciativa molt interessant que porta el nom de Teatre al Cercle.

teatre al cercle

Aquesta activitat constarà d'un cicle de micro-espectacles teatrals que seran representats al escenari de El Cercle. Es farà cada dimarts a partir de les 19:00h donant el tret d'inici el 13 de Gener. 



No us sembla fantàstic?

Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris