Racó gastronòmic - Marilyn's Diner

16.12.14

Marylin's Girona

Oh sí! Dimarts amb un gust americà! 


Marylin's Girona

Situat al Carrer Figuerola número 24 es troba aquest restaurant de menjar americà. El Marilyn's és el lloc de Girona per passar una estona envoltats de l'esperit de Elvis Presley i les mirades de la Marilyn Monroe. 



I la decoració? No perdeu el fil perquè a continuació us ensenyem un seguit de fotografies del seu interior. Absolutament impressionant. Us recorda alguna cosa? 

Marylin's Girona

Marylin's Girona

Totalment Grease. Cita perfecte de la Sandy i en Danny . Això ja fa uns any, però ara tu pots gaudir d'una cita amb qui tu vulguis i sentir-te com ells, com estar al centre de LA, Nova York o Chicago. 

Però no tot és decoració. És ideal per prendre alguna cosa al matí o tarda, però sobretot, per menjar un bon plat per dinar o sopar. I per que? Doncs molt senzill. Hamburgueses, patates fregides, plats combinats, nachos, hotdogs, sandwiches, batuts. 

Però si a tu el què t'agrada és un bon esmorzar, el Marilyn's també té lloc per a tu. Des de pastes fins a pancakes, amb un bon cafè per despertar-te i engegar el dia amb molta força!

Marylin's Girona

Marylin's Girona

Marylin's Girona

Un racó que ens deixa la boca aigua pel seu interior i menjar que ens ofereix. Si no tens plans per avui a la nit o per aquest cap de setmana, ja saps què has de fer! A més, compten amb una sala privada per esdeveniments privats com celebracions i festes. 

Visita la seva web i també el seu facebook! 




Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris