, , , , , ,

Benvinguts de nou a Racons de Girona

31.3.16Dijous.
Recordeu com ens encantàven els dijous?
No hi havia millor dia de la setmana per tornar.

I ho hem fet. Però abans de donar-vos la benvinguda us hem de demanar disculpes i algunes explicacions.

Vam marxar sense avisar, tot i que des de l'inici del projecte el final estava estipulat. 
Racons va sorgir com una projecte universitari amb caducitat de 3 mesos, però el que no ens podíem haver imaginat va passar: El nostre amor per Girona es va contagiar i el blog va tenir una rebuda positivament inesperada.

Tot i així, vam haver de continuar amb els nostres projectes finals de carrera i, tot i rebre un premi per la nostra feina (gràcies al suport dels nostres seguidors), no vam poder recuperar la dinàmica del blog. 

Passat el temps, la feina va minvar, i les ganes per tornar a retratar i reviure la ciutat es van tornar a convertir en una petita necessitat per evadir-se del dia a dia (sí, ja veieu que ens apliquem la propia filosofia del blog).

I aquí estem. 
Regalant-vos per començar un petit resum del que està per venir.

Esperem que us agradi i tots puguem tornar a gaudir de la ciutat i junts tornem redescobrir (o descobrir) els Racons de Girona.

Moltes gràcies. De debó.

PD: A partir de la setmana que ve començarem a publicar els nous Racons, però la dinàmica de publicacions no serà diària i es limitarà a una o dos per setmana.Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.


També et pot agradar

1 comentaris