, ,

Racó Personal - En M i El Riu Onyar

10.11.14

Riu Onyar Girona

Bon dia! Tornem a ser dilluns, primer dia de la setmana, un dia poc estimat per alguns, però des de Racons ens agrada donar-li un gir a aquests dilluns explicant-vos els racons més personals de Girona. 

Avui, m'exposo jo, la M, fundador del blog juntament amb la X, per mostrar-vos el meu racó preferit. Una mena de racó icònic i natural, expressat des de la vessant personal. 

Riu Onyar Girona

Riu Onyar Girona

Porto tres anys vivint a Girona, i de racons n'he vist un munt, i no paro de descobrir altres racons cada dia. Però si em tinc que quedar amb algun, ho tinc molt clar. Us porto al riu Onyar. Però clar, el riu característic de Girona travessa tota la ciutat. La fotografia tòpica del Pont de Pedra del Barri Vell amb les cases i el riu és un emblema de Girona. Però avui no anem per aquí, anem on el riu Onyar comença a endinsar-se a la ciutat. 

Entre el Carrer del Carme i Emili Grahit, sortint de la natura que separa Girona i Quart, el riu Onyar comença a fer camí per la ciutat de Girona, amb un cabal silenciós i lleuger, si no és dia de pluja. 

Tothom que viu per aquesta zona, ha anat a fer un passeig, a córrer, a respirar aire fresc a la vora del riu o per l'herba que hi ha als dos costats del riu. 

No oblidem que també ens podem apropar a la natura, endinsar-nos al bosc i oblidar la ciutat per un moment. Contemplar l'aigua del riu amb les fulles que cauen per l'arribada de la tardor. 


Riu Onyar GironaRiu Onyar Girona

I què m'aporta aquest racó? Personalment, aquella tranquil·litat, aquell aire fresc per evadir-me dels moments tensos del dia. És ideal per passejar el teu gosset, per anar a fer esport amb els amics o sol, per caminar amb la parella, etc. I és que aquí també comença un camí de ronda que comunica Girona amb Quart. El qual és molt agraït per tots els gironins. 

Quan tinc un dia molt atrafegat, no ho penso més i m'escapo aquí, ja sigui mitja hora. I si t'animes, aquest racó és el començament del caminet que et porta a Quart com he dit anteriorment, ideal per desfogar les teves tensions i mals de cap. 

Riu Onyar Girona

Riu Onyar Girona

Riu Onyar Girona

Riu Onyar Girona

Anima't i explora aquest lloc. Gaudeix de la natura, evadeix-te dels teus problemes per un moment i dedica't un instant per a tu mateix observant tot allò que aquest racó t'aporta. 

Ens trobem demà amb més racons per descobrir!



Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

1 comentaris