, ,

Racó Comercial - Granel Girona

11.11.14

pasta a granel a la botiga Granel Girona
A què us recorda aquest estri de la fotografia?
No us fa pensar en una botiga de dolços? A mi molt.

Doncs no, això que veieu no són unes "xuxes" noves en forma de pasta d'espirals. És pasta. I al Racó d'avui, us presentem molt més d'una botiga que ens encanta:


Botiga granel Girona
Localitzat prop de la plaça carlemany i l'escola La Salle, es troba aquesta botigueta, esperant a ser descoberta per als més conscienciats amb el medi (i als que no, a veure si prenen consciència).



Granel, és una idea que sorgeix d'una filosofia conscient amb la sostenibilitat i i la compra/consum sostenible. Però no ho diuen per dir, com algunes grans marques, sinó que ells ho fan. I com? 
Doncs prescindeixen d'una cosa que ara mateix ens sembla impossible de visualitzar: els envasos (els envasos de residu plàstic i difícilment degradables).

espècies a la botiga granel girona
fruis secs a la botiga granel girona
Però no només això, sinó que per evitar altres accions contaminants com el transport, aposten per els productes de KM0. A part de potenciar així el producte de la terra i local!

castanyes ecològiques botiga granel girona
establiment botiga granel girona
Ei! Però és que encara hi ha més. Tots els seus productes són ecològics i naturals! No veieu quina pinta tenen?

Amb aquesta revisió resumida de la botiga, us recomanem moltíssim fer una visita i tastar l'experiència de poder DECIDIR QUINA QUANTITAT VOLS. Ni més ni menys.

Però vigileu, tot i que us sentiu temptats com nosaltres a enfonsar  les mans en els productes com l'Amélie Poulain , proveu de fer girar les rodetes per a fer caure els cereals, o l'arròs... oh, això si que és un petit plaer.

Si voleu més informació, podeu entrar a la web de Granel general, on es pot compar on-line, o al facebook de les botigues que hi ha actualment.

Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris