, , ,

Racó Icònic - Carrer de la Llebre

5.11.14

Carrer de la Llebre Girona

Com si estiguéssim immersos en una pel·lícula ambientada al segle XIX, als carrers d'una ciutat com Praga o Paris, és on ens porta aquest racó. Però no, aquest lloc el trobem a la nostra ciutat, a Girona, al Barri Vell. 

Carrer de la Llebre 

Just al centre del Barri Vell, trobem aquest carreró ple d'escales. És un trencant del Carrer Ciutadans, paral·lel a la famosa Rambla Llibertat de Girona. 



Com més a munt pugem, més ens endinsem al Barri Vell, fins al punt d'apropar-nos a la muralla, i més endavant a la Facultat d'Educació i Psicologia i també a la Facultat de Lletres i Turisme. 

És un carrer inusual, poc transitat, segurament per la seva multitud d'escales. Però no us han dit mai, que canviar de recorregut, ja sigui de la feina a casa, de la Uni al pis, etc., és una bona manera per relaxar-se, desenvolupar la vostra creativitat o la presa de decisions.

La rutina ens estanca, i fer el mateix recorregut cada dia és part d'aquesta. Per tant, una bona opció és investigar de tant en tant i variar la tornada o anada cap a la feina, a casa o a la Universitat.


Carrer de la Llebre Girona

Carrer de la Llebre Girona

Carrers com aquests, amagats, que provoquen la nostàlgia, el misteri, però alhora recreen una visió diferent a tot allò vist. Un carrer ple de racons més petits que aporten la senzillesa a una gran ciutat. 

Carrer de la Llebre Girona

Carrer de la Llebre Girona


Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona

També et pot agradar

1 comentaris

  1. Aquestes escales porten a un jardí molt maco, hi amagat, on hi ha una vista de Girona molt maca. Podria un altre racó més per aquesta magnífica pàgina web ;)

    ResponElimina