, , ,

Racó Cultural - Sunset Jazz club

6.11.14

Saxo sunset jazz club Girona

Sempre que penso en Jazz, em ve al cap aquesta onomatopeia rítmica:

És curiós, però és automàtic en la meva ment. 
De la mateixa manera que si penso en Jazz + bon ambient + còctels + evasió, em ve enseguida al cap el Racó d'avui:


escenari sunset jazz club girona

Resguardat de l'afluent turístic propi de la zona del cul de la lleona, a pocs metres d'allà, trobem la cova del jazz (ideal per desfogar-se emocionalment de la setmana, com a bon dijous que és) A Racons, no som gens experts en Jazz, i hem de confessar que no és el nostre estil musical predilecte, però quan la música acompanya un ambient tan acollidor, aquesta es converteix en el millor plaer de la nit. 

Saló sunset jazz club girona

El Sunset, és un racó dedicat a la intimitat entre els músics i el públic. Els concerts es fan en un espai molt proper i acomodat delicadament al detall. 

Espelmes, llums d'època, miralls, colors, fotografies, sofàs i un ventall infinit de sorpreses visuals.

detall cambrer sunset jazz club girona

Si només amb el que us hem explicat no en teniu prou, us hem de confessar que el Sunset és un expert en allò que més us agrada (No ho negueu, aquí, a Racons, no cal que guardeu les aparences):  Els còctels.

coctels sunset jazz club girona

Per avui ja n'heu de tenir prou per decantar la vostra decisió d'oci d'aquesta nit. I si no, us deixem un recull molt especial del Racó d'avui. 

PERO RECORDEU, l'única manera de descobir-ho tot és... 
ANAR-HI 
(oh, quina sorpresa).

mural de pau morales sunset jazz club girona
Detall del Mural de Pau Morales

Barra sunset jazz club girona

llum aranya sunset jazz club girona

sala concert sunset jazz club girona

Llum sunset jazz club girona

Per a més informació sobre els concerts i les activitats podeu visitar la seva web o el seu facebook:Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

2 comentaris

  1. Totalment d'acord. Aquest és un local pels veritables amants del jazz, on la proximitat amb els músics fa que l'experiència sigui molt més directa. Però també val la pena anar-hi quan no hi ha concert, realment és un lloc molt especial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari Mercè! Nosaltres cada cop que hi anem, quedem hipnotitzats perquè quan hi entres, és com transportar-se a un altre món, a un altre època.

      Elimina