, ,

Racó Comercial - Flamingos Vintage Kilo

21.11.14

penjoll calavera flamingos vintage kilo girona

Encara no sabeu que hi ha una botiga de roba vintage a Girona? Si no ho sabeu pareu atenció!

Flamingos Vintage kilo girona

El racó d'avui és d'allò més acollidor i amb una elegància extrema. Ens encanta tot allò vintage i què millor que Flamingos com a referent d'aquest estil. Situat just a Plaça de Catalunya podràs trobar aquesta botiga. 



Flamingos Vintage Kilo Girona

Aquí podràs aconseguir aquell estil nostàlgic dels anys setanta, vuitanta i noranta. Roba, calçat, accessoris i entre altres és el que podràs trobar. Si ets un fanàtic de tot allò que anys enrere era un hit, no podràs resistir-te a inspeccionar el que ven Flamingos. 

Per home i dona. Amb un ambient de pel·lícules com Grease és el que sents en entrar en aquesta botiga. Amb un servei excel·lent i simpàtic, el qual segur t'ajuda a buscar allò que tens en ment. 

Flamingos Vintage Kilo Girona

A més, Flamingos Vintage Kilo és una botiga lowcost on tota la seva roba es ven al pes. Sí, sí, al pes! No hi ha preu específic per cada peça de roba, sinó que segons el que tu triïs i la quantitat tindrà un preu o un altre. Cada tipus de roba té un preu estàndard per kilogram, a partir d'aquí tot depèn del pes de la quantitat de roba que vols comprar. 

Roba procedent dels Estats Units, de segona mà, és marca Flamingos. Un estil únic. I no creieu que només és per gent jove, qualsevol persona de cada edat pot trobar el seu propi estil per la varietat de coses s'hi troba, sempre amb el toc vintage. 

Flamingos Vintage Kilo Girona

Flamingos Vintage Kilo Girona

A nosaltres ens va enamorar la botiga, vam estar mirant tot el que tenen en els dos pisos del local. I no deixar de mencionar a una de les protagonistes de Flamingos Girona. La Pepa. Una gosseta  Carlino, plena d'energia i tendresa. (Si vam trigar en acabar la sessió de fotos, va ser per culpa d'ella!)

Pepa Flamingos Vintage Kilo Girona

Un racó comercial ple de vida, amb una amabilitat i simpatia del propietari i amb una roba que només la podreu trobar aquí. Et recomanem que hi vagis a fer un cop d'ull!

Per cert!
Flamingos Vintage Kilo Girona és l'encarregat de proporcionar el vestuari de l'obra de teatre que ahir vam parlar al Centre Cultural la Mercè, Sopa de Vidre

xess molina fotografia grup sopa d vidre je mappelle gemma pel
Fotografia feta i cedida per Xess Molina

Mola eh?


Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris