, , ,

Racó Cultural / Gastronòmic - Llibreria Cafè Context

16.10.14


Llum interior Llibreria cafè context girona

No sabem a partir de quina edat s'estableix que els dijous vespre s'han de destinar a l'oci nocturn. Però el que si que sabem són alguns llocs on invertir aquest temps socialment establert.

És per això, que els dijous publicarem propostes per dinamitzar les tardes fosques del solstici d'hivern que s'apropa.

Avui ens estrenem amb un dels espais imprescindibles de la cultura Gironina. On el cafè i els gèneres literaris es concentren per oferir-nos la milor combinació possible:


Barra llibreria cafè context girona
El context està mig amagat entre els carrers que vorejen Sant Fèlix i el cul de la lleona:És un lloc tan ple de detalls, tan ple d'iniciatives culturals, tan ple de vida... que no sabem ben bé què destacar.

Així que ho enmarcarem en uns blocs genèrics per fer entendre tot el que pot oferir-nos el Context:
 • Gastronomia
  - Cafès, vins, HUMMUS, snaks, menjar "del bueno", cerveses, i un boom de possibilitats.
 • Literatura:
  - El punt fort de l'espai és la combinació del bloc anterior amb un ventall curosament triat de literatura que fa que es respiri un ambient únic. Els llibres, es troben a l'abast del visitant per a la seva compra, però hi ha un petit espai dedicat a l'intercanvi literari. Un pot portar un llibre propi i intercanviar-lo amb algun corresponent a aquesta zona. No és fantàstic?
 • Art:
  - El context aprofita els espais que no ocupen els llibres per dedicar-lo a exposicions d'art d'autors de disciplines completament variades.

  Actualment hi podeu trobar una exposició de fotografies de l'Anna Soler titulada A piece of cake, però a partir del 21 d'octubre prendrà el relleu la Clara Gispert amb les seves il·lustracions. 
 • Activitats culturals:
  - Representacions teatrals, recitals de poesia, projeccions cinematogràfiques, Jam sessions de micro obert... i esperem no deixar-nos res important!
Part llibreria del Context
Detall fulles llibres al sostre del Context Girona
Sabem que només amb el que us hem dit ja us tenim més que convençuts. 
(no us enganyeu, us encanta, ni que sigui per anar a fer-vos una foto i demostrar per Facebook que sou cools). 

Però, si esteu enterats del que s'està movent culturament aquest mesos per Girona, sabreu que estem en època de Temporada Alta. El Context no en podia ser menys i fa ofertes especials per aquesta època!

He, he, he... I no només això. A més a més, s'han treballat aquesta instal·lació amb molt d'amor:

Finestrall amb decoració temporada alta al Context

Segur que ens hem oblidat moltes coses d'aquest Racó, però precisament és un bon motiu per anar a descobrir-ho un mateix. 

Apa, dijous vespre solucionat.


Com diria una professora nostra; A otra cosa mariposa.

Passadís entre el bar i la llibreria ContextLlibreria cafè context gironaSi voleu més informació sobre les activitats o sobre el local mateix podeu consultar la seva Web o el seu Facebook:
Paciència: Allò que es diu a algú quan ja és Dijous. - Racons de GironaTotes les fotografies han estat preses per Racons de Girona També et pot agradar

2 comentaris

 1. Vaig descobrir aquest racó l'altre dia! Molt bones fotografies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mil Gràcies!!! Esperem que et segueixin agradant.

   Elimina