, , , ,

Racó Artístic - Street Art, Lucy McLauchlan

15.10.14


Ens agrada l'art i més si el podem trobar al carrer com la pintura que us ensenyarem a continuació. Teníem ganes de mostrar-vos la primera d'algunes expressions artístiques que es troben a la ciutat.


Street Art - Lucy McLauchlan

Creiem que una ciutat no són només aquells racons més icònics, naturals o comercials que s'hi poden trobar. També forma part tot allò que, tot i semblar menys rellevant, amaga moltes coses i té un curiós rerefons. Amb aquesta pintura ens passa això. 



Si continueu estant encuriosits, us revelarem que es troba sota les vies del tren de la nostra ciutat, sí sota les vies! Concretament entre el carrer de Santa Pau i el carrer de Palamós.



Pensem fermament que l'art ha de formar part de les ciutats, de la societat, de la vida en general. Per això ens encanta trobar racons artístics com aquest.


Aquesta pintura va ser creada per l'artista Lucy McLauchlan. Una artista anglesa amb un gran nombre d'exposicions de pintures al carrer, street art, entre d'altres. A més també us agradarà saber que va ser pintada durant la primera edició del Milestone Project de Girona, l'any 2012. 

Aquest és un festival on hi participen artistes urbans reconeguts internacionalment fent exposicions i tallers, on també s'hi toquen moltes disciplines relacionades amb la creativitat, la cultura i el futur d'aquestes.



Us animem a que hi passeu una estona i veieu aquesta obra d'art. I ja que hi sou, no perdeu de vista altres possibles racons que es troben sota les vies del tren, potser us poden sorprendre. 


Aprofitem aquesta entrada per dir-vos que tenim unes companyes molt maques que dediquen exclusivament el seu Blog a l'art urbà dels murs de Girona. Si sou amants d'aquest món no us el podeu perdre!





Totes les fotografies d'aquest post han estat preses per Racons de Girona 

També et pot agradar

0 comentaris