, , ,

Racó Comercial - Llibreria Re-Read

3.12.14

Re-Read Girona


Encara no saps quina és la nova llibreria de Girona? Doncs no us distraieu que avui us portem un racó on predomina l'amor pels llibres


La llibreria Re-Read es troba al Carrer de les Ballesteries, al Barri Vell de Girona. Re-Read GironaRe-Read Girona

Teníem ganes de parlar-vos d'aquest petit racó situat al cor del Barri Vell. Us portem a una llibreria que va obrir les portes fa poc a Girona. I és que la cosa promet per diferents motius: 

  • Llibreria Lowcost.
  • Llibres de segona mà.
  • Música clàssica.
  • Personal encantador. 

Re-Read Girona

Un racó especial i petit, molt acollidor i on els llibres són l'essència que es recull entre les parets del local. 

Prestatgeries plenes, on pots trobar llibres en català, castellà i altres idiomes. Llibres per petits, joves o grans. Novel·les, relats, gastronomia, ficció i entre d'altres.

Però anem al gra. Com funciona? Sí, Re-Read funciona d'una manera especial que segur us agradarà. Doncs primer de tot si vols vendre algun llibre que no li fas cap ús, Re-Read per 20 cèntims te'l compra. Sí, si, el que llegeixes. Pots portar tants llibres com vulguis, fets servir o no, amb un estat correcte això sí. 

D'altra banda, si vols comprar algun llibre. Re-Read té una llista de preus lowcost preparada per tu. 

Un llibre, 3€
Dos llibres, 5€
Cinc llibres 10€

Re-Read Girona
  Re-Read Girona

Re-Read Girona


No t'ho pensis més i acosta't a xafardejar que segur que alguna cosa hi trobaràs. Que tingueu un bon dimecres! Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

2 comentaris

  1. No coneixia aquesta llibreria, però té molt bona pinta, trobava a faltar alguna iniciativa així a Girona. Ara que me l'heu descobert, hi penso anar segur! Moltes gràcies Racons!!

    ResponElimina
  2. La veritat és que porten des del Juny d'aquest any. I si no transites gaire el barri vell potser ni t'hi fixes! Però realment tenen moltíssims llibres a preus genials. Val la pena fer-hi una ullada.

    ResponElimina