, ,

Racó Cultural / Comercial - Can Pop i Nouvelle Vague

27.11.14


Plans de dijous!
Avui venim a bombardejar-vos amb CULTURA presentant-vos aquest Racó:


can pop galley & shop girona nouvelle vague

Combinats en una cantonada entre la plaça del vi i la Rambla de Girona, trobem aquest local que curiosament comparteix disciplines que fan inevitable l'impuls de voler entrar i investigar.



Abans els dos negocis compartien paret, però des de fa poc que treballen sota el mateix sostre per oferir-nos cultura a dojo. 

chapes can pop galley shop girona

Art i Cinema. 
Can Pop omple el local de vida amb el seu repertori artístic ple il·lustracions, dissenys, impressions, chapes, pòsters, i un molt gran ETC. 
Tot aquest material està a la venda, però moltes de les peces es troben exposades, de manera que et podries passar la tarda allà només per apreciar-ho tot.

art can pop gallery shop girona

il·lustracio can pop gallery shop girona

D'altra banda, el videoclub Nouvelle Vague no escatima en material audiovisual per llogar als clients amb un cert gust pel 7è art. Podríem dir que el ventall que ofereix es centra en uns gèneres molt semblants al de les projeccions del Cinema Truffaut.

videoclub nouvelle vague girona

Aleshores, aquí arriba la pregunta del milió. 
Quin és el plan? 

Molt senzill. 
Aparca la feina, aparca les festes amb grans multituds (només per avui, tranquil), aparca els malestars, malrotllos i mal-de-tot. Respira, i recorre els carrers humits fins la plaça de les Olles per gaudir d'un 2x1.

Un Art x Cinema: Desconnecta, inspira't i descobreix les peces fantàstiques que t'ofereix Can Pop. Un cop asserenat, fes la tria audiovisual del videoclub Nouvelle Vague que millor combini amb el teu pijama i la manteta del sofà.

No em digueu que no hi ha res millor per un dijous vespre com el d'avui?

I sinó, torneu a enfrontar-vos amb la mirada del nostre estimat Joaquín Phoenix
i atreviu-vos a dir-li que NO. 

ATREVIU-VOS.

joaquin phoenix her nouvelle vague


Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris