, , , ,

Racó Personal - Esteve i El Galliner

27.10.14

Bon dia a tothom. 
Avui estem molt contents de començar un dilluns amb històries de les nostres. De persones enamorades de la nostra ciutat. Com L'Esteve.

L'Esteve, artista polivalent, és qui avui ens parla del seu Racó especial.

Cartell galliner 2012-2013 esteve holgado
Cartell promocional de El Galliner fet per l'Esteve Holgado.


" El Galliner no és només una escola de teatre.   

llibres biblioteca galliner - shakespeare

És un punt de trobada de la cultura teatral Gironina. 
L'escola té un clima especial, i per als alumnes com jo, que ens hem criat allà, és inevitable contagiar-se d'aquest, fins al punt en que un dia no saps si l'escola és així per la gent que hi ha allà o si la gent que hi ha és així per l'escola. 

pati casa cultura el galliner girona

Si l'he triat com el meu Racó especial de Girona és simplement perquè després de 10 anys allà és com la meva segona casa. I no es només casa meva, cada any surten més cursos i cada any té més alumnes. Senyal de que alguna cosa deuen esta fent bé.

hall entrada el galliner girona

Crec que si està funcionant tant bé és perquè l'objectiu de l'escola no és només "fer actors" perquè d'actors que es puguin guanyar la vida actuant ni ha 4 contats.  Igual que t'apuntes al gimnàs sense la idea d'anar a unes olimpíades sinó per sentir-te millor i entrenar el cos. En El Galliner també hi acabes tornant no per guanyar un oscar sinó per sentir-te millor i entrenar allò que ens fa humans.

la senyora retrat cuadre el galliner

A Girona a vegades li costa obrir-se, és una ciutat "molt seva". 
La gent d'aquí som d'una cultura més íntima, però per això cal anar a buscar aquests llocs amagats com El Galliner, aquests Racons on s'amaga part de la humanitat d'aquesta ciutat. 

Són el que li dona vida. 

El que defineixen del tot la nostra cultura."

esteve holgado el galliner

Totes les fotografies han estat preses per Racons de Girona

També et pot agradar

0 comentaris