, , , ,

Racó Personal - Carrer de Sant Llorenç

20.10.14

Fanal carrer Sant Llorenç Girona
Tret de sortida setmanal. I a Racons ens despertem amb una sorpresa. Un/a Anònim/a.

Si recordeu, vam demanar que vosaltres ens enviéssiu els vostres Racons més especials amb una història i una fotografia vostra.
Com que encara estem començant, l'únic que hem rebut ha estat un correu amb adreça ambigua on indicava que el seu Racó més especial era:

el carrer de Sant Llorenç 

A part d'això incloïa el seguent escrit enigmàtic:
                          "El carrer fosc de pujada i clar en descens."
Entrada pujada carrer sant llorenç
Baixada carrer sant llorenç girona
I amb aquestes premises hem anat a fotografiar la pujada que segons el nostre escriptor anònim te una bipolaritat lumínica.

En certa part, hem entés el concepte, doncs si que és veritat que quan et trobes al carrer de la Força, la visualització i la perspectiva de la pujada és molt fosca, i transmet cert respecte. 

Però un cop a dalt, tot queda iluminat, salvant el misteri inicial, i proporcionant-nos una vista un pèl vertiginosa de les escales.

Pujada carrer de sant llorenç
Detall fanals carrer sant llorenç girona
Us animem a desviar-vos del camí i a que descobriu els petits misteris que amaga aquesta pujada esglaonada situada al cantó del Museu dels Jueus.Jardí museu dels jueus carrer sant llorenç girona

Esperem rebre més porpostes per al dilluns seguent, i sobretot, amb una mica més d'antel·lació, per poder oferir una bona cobertura fotogràfica del que vosaltres ens proposeu.

Ah, i ànims. 
Ja sabeu, és dilluns. I calen ànims.

Totes les fotografies han estat preses per Racons de Girona

També et pot agradar

0 comentaris