, , , ,

Racó Natural - Els Jardins de la Jueva

10.10.14

Flors jardins de la jueva


Avui us volem ensenyar un racó molt bonic per a nosaltres. Amagat entre els boscos de Girona i Sant Daniel trobem aquest petit jardinet. 

Els Jardins de la Jueva 


Natura de Girona els jardins de la jueva


Passat el Barri Vell i els Jardins dels Alemanys, un camí que no sembla portar enlloc et du a aquest jardí. Amb bancs per seure i gaudir de l'harmonia i naturalesa, és ideal per venir en parella i passar una bona i empalagosa estona. Sabeu com l'hem trobat? De casualitat. 
Vam sortir a la cerca de Racons per fotografiar, i vam decidir perdre'ns. Les coses més curioses apareixen quan divagues, i trenques per camins desconeguts. Esperem fer-ho més sovint, sempre i quan no ens tornin a crivellar els mosquits. 

Racó amagat dels jardins de la jueva

El camí que ens porta a aquest Jardí, és un camí anomenat Baixada de la Font del Bisbe. A més comunica amb la Riera de Sant Daniel. Si algun dia us animeu a fer una excursió podeu agafar aquest caminet, visitar els jardins i seguidament al final arribar a la Riera i al poble de Sant Daniel. A continuació compartim vàries fotografies que vam fer nosaltres en aquesta petita excursió. 


Un altre racó dels jardins de la jueva girona

Baixada del Bisbe que porta als jardins

Flora dels Jardins de la Jueva GironaPedra inquietant

Baixada del bisbe amb gatetTotes les imatges d'aquest post han estat preses per Racons de Girona


També et pot agradar

0 comentaris