, , ,

Racó Gastronòmic - La Terra

23.10.14

mirador de la terra bar girona

Recordeu què se sent quan decideixes dir:
" Aquesta estona, per a mi " ?

Diuen que en l'època en que vivim estem sobre-estimulats, i que ja no dediquem temps a nosaltres mateixos. (No nois, dedicar temps a mirar el Facebook no és temps per a deixar recuperar l'esperit de l'allau d'estímuls).

Per això, i com que som dijous, aquí teniu un Racó per aprofitar un vespre tardorenc de pre-divendres.


Estem segurs de que esteu familiaritzats amb aquest singular local situat enmig del emblemàtic carrer Ballesteries. Però es mereixia un lloc en aquest Blog.


Diuen (la gent diu moltes coses), que la millor manera de trobar-se a un mateix és connectar amb La Terra i indagar metafòricament en els orígens de tot.

No sabem si a La Terra, bar de Girona, pots retrobar-te amb els antepassats de La Terra, el planeta, però si que sabem que és el lloc ideal per desenboirar (paraula de collita pròpia) la ment.


Amb un assortiment gastronòmic molt variat, La Terra és un espai únic per degustar Sucs naturals personalitzats, i Hamburgueses ENORMES (I molt bones).


Tot i que la decoració i l'ambient no poden ser més originals i acollidors, el punt fort de La Terra es troba en les vistes.


Ara, feu aquest joc amb nosaltres:

Imagineu-vos asseguts en aquests coixinets, a la vora de la finestra, amb l'olor del Te / Suc / Hamburguesa fregant-vos els narius. Dirigiu la mirada a l'exterior, i a part d'enmirallar-vos al riu, sentiu els ànecs de veu rabiosa, i la gent espitosa creuant pels ponts. Nois, és la vostra ciutat. O potser no. Però és fantàstica.


Gaudiu del dijous que us queda per davant. I si podeu, aneu a deixar volar la imaginació una estona a La Terra. 


Totes les fotografies han estat preses per Racons de Girona

També et pot agradar

2 comentaris

  1. Racó icònic també! He passat molts dies asseguda al costat d'aquest finestral... i les frases de la pissarra sempre són perfectes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi ha res millor per desconnectar... I sí! Les frases sempre són molt recurrents i encertades. Gràcies pel teu comentari Nadia

      Elimina